Image of Jennifer Kim

Jennifer Kim

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Jennifer Kim. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
17 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Monster 2008-01-18
Naposledy účinkoval:
Vo filme Newly Single 2017-11-27
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Lace Crater
Poster of Bourneův odkaz
Filmografia
Film Newly Single Izzy 2017-11-27 0
Film Spider-Man: Homecoming Ferry Mom 2017-07-05 7.4
Film The Incredible Jessica James Heather 2017-01-27 6.3
Film Dramatic Relationships 2016-07-10 6
Film 10 Crosby Jen 2016-02-02 0
Film Lace Crater Claudette 2015-09-10 5.4
Film Female Pervert Phoebe 2015-01-24 4
Film Obvious Child Female 2014-06-06 6.7
Film Listen Up Philip Girl on Stairs (uncredited) 2014-10-17 6
Film Thanksgiving Jen 2014-07-03 0
Film Wild Canaries Lori 2014-10-23 3.9
Serial Černá listina Analyst (War Room) 2013-09-23 7
Film The Sun Thief 2013-06-20 0
Film First Winter Jen 2012-10-11 4
Film Bourneův odkaz Outcome #4 2012-08-08 6.1
Film Musíme si promluvit o Kevinovi Student #7 2011-09-28 7.6
Film Monster Aiko 2008-01-18 1.8