Image of Golshifteh Farahani

Golshifteh Farahani

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Golshifteh Farahani. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Jul 10, 1983 V Téhéran, Iran
Spolu odohral:
32 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme After Yang
Naposledy účinkoval:
Vo filme Nedotknutelní 2019-01-10
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Paterson
Poster of EXODUS: Bohové a králové
Filmografia
Film After Yang 2020 0
Film Nedotknutelní Maggie 2019-01-10 7.2
Film Aus nächster Distanz Mona 2018-08-09 0
Film Noc požírá svět Sarah 2018-03-07 5.7
Film Girls of the Sun Bahar 2018-11-21 7.4
Film Vánoce a spol. Amélie 2017-12-06 6.3
Film Shelter Lina/Mona 2017-09-06 5.4
Film Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta Shansa 2017-05-23 6.6
Film Paterson Laura 2016-11-17 7.1
Film Go Home Nada 2016-10-12 6
Film Sophie's Misfortunes Madame de Réan 2016-04-20 4.4
Film Finding Altamira Conchita 2016-04-01 5.6
Film Two Friends Mona 2015-09-23 6.1
Film EXODUS: Bohové a králové Nefertari 2014-12-03 5.8
Film Eden Yasmin 2014-11-19 5.8
Film Rosewater Maryam 2014-11-07 6.7
Film My Sweet Pepper Land Govend 2014-04-09 6.9
Film Kouzelný kámen The woman 2012-09-08 7
Film Just Like a Woman Mona 2012-12-14 5.5
Film Kuře na švestkách Irâne 2011-10-26 7.2
Film There Be Dragons Leila 2011-03-25 5.1
Film If You Die, I'll Kill You Sibe 2011-03-23 6.3
Film درباره الی‎‎ Sepideh 2009-02-10 7.5
Film Labyrint lží Aisha 2008-10-10 6.6
Film Shirin Woman in audience 2008-01-20 7
Film Half Moon Niwemang 2007-12-14 7.1
Film The Music Man Hanieh 2007-04-01 7.9
Film In the Name of the Father Habibe 2006-07-08 6.5
Film Bab'Aziz Nour 2005-01-01 7.3
Film Two Angels Azar 2003-11-19 0
Film Boutique Eti 2003-08-23 7
Film The Pear Tree M 1998-10-18 6